Han kørte for hurtigt – og blev sigtet for alle mulige lovovertrædelser
Onsdag klokken eftermiddag standsede politiet en 20-årig mand fra Sandved på Byskovvej i Slagelse i forbindelse med en hastighedskontrol.

Den 20-årige, som kørte for hurtigt, havde ikke kørekort og kørte rundt i en bil, der var stjålet ved et indbrud ved Fuglebjerg den 29. juni. Han var i besiddelse af 0,3 gram hash, og en narkometertest gav positivt udslag for cannabis og kokain.

Den 20-årig blev derfor anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen, sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, for kørsel uden førerret og for at have kørt så hurtigt, at det kan give et klip.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.