28. marts 2024

En 17-årig mandlig flygtning med afghansk baggrund blev tirsdag anholdt to gange.

Den første anholdelse skete i Sakskøbing klokken 7.45 efter et indbrud i et autoværksted på Havnegade i Sakskøbing. Politiet fik klokken 7.13 en anmeldelse om indbruddet fra et vidne, som havde set en mand knuse en rude i bygningen. På baggrund af vidnets oplysninger fandt politiet frem til den 17-årige, som sad ved havnen i Sakskøbing med en flaske vodka.

Ved indbruddet var der stjålet en mobiltelefon, som den 17-årige havde i lommen, og han blev derfor sigtet for indbruddet.

Efter en afhøring på politistationen i Maribo blev den 17-årige løsladt igen klokken 10.49, og han blev nøje vejledt om at rejse tilbage til Røde Kors’ center for unge i Vestervig i Thy

Klokken 17.20 blev den 17-årige anholdt igen. Denne gang var det efter en anmeldelse om, at han var brudt ind i et hus på Vestre Landevej i Nørreballe ved at smadre en rude i hoveddøren. Den 17-årige var stadig i huset, og han blev sigtet for husfredskrænkelse og hærværk.

Den 17-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og under afhøringen blev den 17-årige ophidset og voldsom, måske på grund af, at dagens rus endnu ikke havde fortaget sig. Derfor blev den 17-årige sat i detentionen for at sove rusen ud, og han blev løsladt og overleveret til medarbejdere fra asylcenteret klokken 3 i nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.