22 årig kvinde varetægtsfængslet for vold
En 22-årig kvinde blev torsdag varetægtsfængslet i forbindelse med et grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F., sigtet for vold mod sin kæreste.

Kvinden er mistænkt for dagen før at have slået sin kæreste samt nikket ham en skalle, ligesom hun er mistænkt for at have truet med at slå ham ihjel samtidig med, at hun havde en 20 cm lang køkkenkniv i hånden.

Den 22-årige kvinde nægtede sig skyldig under grundlovsforhøret, men dommeren mente, at der var begrundet mistanke om, at kvinden var skyldig i forholdene.

Da kvinden i 2012 var idømt 5 måneder fængsel(fællesstraf) for vold, ligesom hun var sigtet for yderligere et voldsforhold mod kæresten begået den 25. maj i år mente dommeren, at der var bestemte grunde til at antage, at kvinden på ny ville begå vold, såfremt hun blev løsladt. Dommeren mente endvidere, at det var påkrævet at fængsle kvinden for at undgå, at hun skulle påvirke politiets efterforskning i sagen. Dommeren besluttede derfor at varetægtsfængsle kvinden indtil den 4. august.

Kvinden kærede kendelsen til Østre Landsret, idet hun ville løslades.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.