Yngre mand anholdt og sigtet for flere indbrud i Præstø
Politiet har sigtet en yngre mand for en stribe indbrud i Præstø begået inden for de seneste dage.

Natten til mandag blev der begået fire indbrud i forskellige huse i Præstø. Indbruddene virkede ikke helt gennemtænkte, og ved det sidste gerningssted, blev gerningsmanden da også set af en politipatrulje, der optog forfølgelsen. I den forbindelse kastede gerningsmanden en hammer efter en af betjentene, men blev kort efter anholdt og sigtet for indbrud. Efter afhøring mandag blev han efter normal procedure løsladt. Det drejer sig om en yngre mand fra lokalområdet.

Natten mellem mandag og tirsdag var der imidlertid tre nye indbrud i Præstø, der havde samme fremgangsmåde som de foregående fire. Derfor blev den unge mand kontaktet af politiet, som også sigtede ham for de tre nye indbrud. Ved en ransagning på hans bopæl blev der fundet flere effekter fra indbruddene.

Det viste sig, at manden var behandlingskrævende, og han er derfor nu under lægelig observation og er dermed væk fra gadebilledet i Præstø, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også: Indbrudstyv kylede hammer efter politibetjent

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.