19. april 2024

I dag åbner Roskilde Festival og dermed begynder det trafikale kaos, som plejer at følge i kølvandet på den populære festival.

Fra i dag og frem til den 5. juli om aftenen vil Vor Frue Hovedgade i Roskilde være lukket for køretøjer uden tilladelse i den nordlige ende ud til Køgevej. Kun taxaer, busser, beboere og festivalens egne køretøjer vil få adgang, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi og anbefaler, at man tager offentlig transport til og fra festivalen, men hvis man alligevel vælger bilen, er der adgang til festivalen via den sydlige ende af Vor Frue Hovedgade.

Sidste år blev flere frivillige fra politihjemmeværnet påkørt af utålmodige bilister. Midt- og Vestsjællands Politi kalder det “helt uholdbart” og oplyser, at det vil medføre en sigtelse, hvis det sker.

Bilen kan blive fjernet hvis den er parkeret ulovligt
Politiet oplyser, at der under festivalen vil blive delt afgifter ud, hvis man parkerer ulovligt og i værste fald vil bilen bliver fjernet. Af hensyn til redningskøretøjer m.v. er det vigtigt, at vejene ikke er spærrede af ulovligt parkerede biler.

Man kan se mere om transport og parkering i forbindelse med festivalen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.