26. april 2024

Der bliver alligevel ingen Smukfest i København i slutningen af juli og starten af august – der er simpelthen solgt så få billetter, at arrangøren har valgt at aflyse festivalen.

– Vi havde glædet os stort til at lukke publikum ind til en endnu bedre udgave af Smukfest Copenhagen i år, men her fem uger før vi skulle åbne, må vi indse at vores billetsalg er så lavt, at vi ikke kan forsvare at gennemføre arrangementet. Faktum er, at vi kun har solgt en fjerdedel af de billetter vi havde solgt på samme tidspunkt sidste år – og som udviklingen har været, har vi ingen tro på, at det udvikler sig anderlede, fortæller formand Skanderborg Festivalklub, Claus Visbye i en pressemeddelelse.

– Vi lavede en rigtig god første udgave af Smukfest Copenhagen i 2014. Vi betragtede sidste års underskud som en investering i fremtiden for vores nye festival – og var sikre på, at vi med to hele weekenddage, et godt musikprogram og masser af gode oplevelser planlagt på pladsen, også havde det der skulle til for at sælge de nødvendige billetter. Sådan er det desværre ikke gået og vi vælger derfor at aflyse, fremfor at gennemføre et lunkent arrangement, udtaler Claus Visbye.

Blandt navnene på den nu aflyste festival var navne som Lenny Kravitz, Martin Garrix, Dizzy Mizz Lizzy, De Eneste To, Burhan G, Tove Styrke og The Minds of 99.

– Det er enormt ærgerligt, ikke mindst for de kunstnere der stod klar til at give publikum en masse oplevelser. Vi må nu sætte os og evaluere på hele forløbet og få snakket med alle dem der havde troet på os og på Smukfest Copenhagen. Aflysningen er klart en økonomisk bet for os, ingen tvivl om det. Vi er enormt kede af at måtte aflyse og skuffe både publikum og samarbejdspartnere, men det er det eneste rigtige at gøre, udtaler Claus Visbye.

Publikum der har købt billet til Smukfest Copenhagen, vil automatisk få refunderet deres billet igennem Beeptify.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.