19-årig narkohandler idømt tre års fængsel

Retten i Holbæk idømte i dag en 19-årig mand fra Høng tre års fængsel for handel med 920 gram amfetamin.

Sagen begyndte i går onsdag, da den 19-årige blev anholdt af lokalpolitiet i Kalundborg. Ved anholdelsen fandt politiet en del amfetamin. Den 19-årige blev afhørt og sigtet for handel med narkotika og da han torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør blev der afsagt en straksdom på tre års fængsel.

Den 19-årige blev sendt direkte til afsoning.

– Jeg er meget tilfreds med dommen, der samtidig viser en hurtig og effektiv sagsbehandling, hvor en kort efterforskning har ført til opklaring og domfældelse inden for et døgn, siger senioranklager Peter Ahleson efter dagens dom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.