Politiet tager bybusser ud af drift
Syv bybusser er taget ud af drift efter en færdselskontrol. Det oplyser Københavns Politi.

Ifølge politiet så blev de syv busser taget ud af drift, fordi påsatte reklamebannere dækkede over nødudgangsskilte og lignende.

Det er Movia, der står for busdriften og på deres hjemmeside kan man bl.a. læse, at “Busserne er et oplagt sted at markedsføre budskaber eller produkter. Annoncer uden på busserne bevæger sig rundt i bybilledet eller i landområderne som en omrejsende reklame, der bliver set af mange flere end blot passagererne. Det er også oplagt at annoncere inde i busserne, for så længe køreturen varer, har passagererne ikke mulighed for at ’zappe’ væk og har dermed god tid til at studere reklamerne.”

Men Politiet fandt altså, at reklamerne forhindrede passagerne i at se noget mere vigtigt end annoncørernes budskaber.

123456789

Skriv et svar