49-årig mand lagde sig på vejen

Politiet blev onsdag eftermiddag omkring kl. 14.45 kaldt til Jernbanegade i Næstved, hvor en mand forstyrrede trafikken og havde lagt sig på vejen.

Det var en 49-årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han virkede ude af balance, blev han anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor han faldt til ro i detentionen.

Den 49-årige blev løsladt igen kort før klokken 21, men i nat måtte politiet atter anholde ham. Denne gang var det ved Netto på Vordingborgvej, hvor han løb efter bilerne. Derfor blev den 49-årige taget med til politistationen, hvor han torsdag morgen fortsat var anholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.