29. marts 2024

Natten til lørdag blev en 20-årig og en 22-årig mand, begge fra Sakskøbing, overfaldet ved McDonald’s på Skovboulevarden i Nykøbing F.

Det var tilsyneladende helt uprovokeret, da den 20-årige blev nikket en skalle af en anden, der stod uden for stedet, og det førte til et slagsmål, hvor de to unge mænd fik nogle slag og spark af to overfaldsmænd.

Episoden fandt sted omkring klokken 3.

Politiet blev tilkaldt, og på baggrund af vidneforklaringer blev en 25-årig mand fra Nykøbing anholdt sammen med en 16-årig dreng fra Nykøbing.

De blev begge sigtet for vold, og mens den 25-årige blev løsladt på stedet efter en afhøring, var den 16-årige så opfarende og fuld, at han måtte køres til detentionen på politistationen i Næstved efter et kort ophold på politistationen i Nykøbing F. Her lykkedes det den 16-årige at slå ud efter og ramme en betjent i ansigtet med et knytnæveslag, så han er også sigtet for vold mod politiet.

Først ved halvtolv-tiden lørdag formiddag blev den 16-årige løsladt igen, og de sociale myndigheder er underrettet om sagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.