48-årig fik straksdom: Tre måneders fængsel
En 48-årig mand fra Næstved blev torsdag idømt en straksdom på tre måneders fængsel.

Den 48-årige blev dømt for to butikstyverier, besiddelse af 8 gram hash til eget brug og et indbrudsforsøg, alt sammen begået i Næstved i perioden fra den 24. april 2015 til den 6. maj 2015. ¨

Politiet anholdt den 48-årige torsdag formiddag klokken 9 umiddelbart efter et indbrudsforsøg i en institution på Parkvej i Næstsved. Her var der blevet smadret en rude med en flise, men ikke stjålet noget.

Den 48-årige blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 14.30, hvor han fik en straksdom på tre måneders fængsel. Da den 48-årige tidligere er dømt for berigelseskriminalitet – senest i april i år – blev han varetægtsfængslet, da retten mente, at han ville begå ny kriminalitet, hvis han var på fri fod.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.