To mistede livet i færdselsulykke
En 34-årig kvinde og en 24-årig mand mistede onsdag eftermiddag livet i en færdselsulykke, der skete på Holbækvej ved Næsbyskov lidt uden for Slagelse.

Ulykken skete omkring kl. 13.40, da en 78-årig mand i en Nissan personbil kom kørende mod nord og af ukendte årsager kom over i modsatte kørebane, hvor han ramte en VW personbil, der snurrede rundt og landede på taget i grøften.

De to dræbte var passagerer i VW’en, der havde en 24-årig kvinde bag rattet. MEd i bilen var også den 24-åriges søn på fem år. De er alle fra lokalområdet. Den 24-årige blev kørt til sygehuset til behandling for sine kvæstelser, mens den 5-årige dreng slap uskadt fra ulykken.

Den 78-årige blev kørt til kontrol på sygehuset i Holbæk, og der er rutinemæssigt taget en blodprøve for at fastlægge, om der kan være tale om spirituskørsel.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.