26. april 2024

To mænd blev anholdt lørdag morgen og sigtet for indbrud i et sommerhus på Svanevej i Ll. Kongsmark ved Storebælt.

Politiet fik anmeldelsen om en tyverialarm fra stedet klokken 5.08, og flere politipatruljer kørte mod adressen.

På Bildsøvej fik to betjente få minutter efter anmeldelsen standset en bil, der kom kørende sydpå – og i bilen var der en 24-årig mand og en 32-årig mand, begge fra Korsør. Bag i bilen lå der en taske med et musikanlæg, værktøj og noget hvidt pulver. Begge mænd blev anholdt og sigtet for indbrud.

Bilens fører – den 32-årige – viste sig ikke at have generhvervet kørekortet, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og han virkede påvirket af stoffer, så han blev også sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Den bil, de var kørende i, havde den 32-årige taget uden ejerens tilladelse, så han blev også sigtet for tyveri af bilen, og da betjentene fandt en enkelt joint, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Det pulver, der blev fundet i en pose, viste sig at være amfetamin, og den 24-årige erkendte, at det var hans. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt i løbet af lørdag formiddag, hvorefter de begge blev løsladt kort før frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.