20. april 2024

Det var hævn for en Bandidos-rocker død, da der natten til lørdag d. 21. marts i år blev affyret flere skud mod et hus i Blistrup i Nordsjælland. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Ifølge Ekstrabladet.dk befandt en lillebror til den 24-årige mand, som er tiltalt for dødsvold mod Bandidos-rockeren Poul Joachim Hansen – også kaldet Big Mac – inde i huset.

Lillebroderen var til stede under slagsmålet på Van Helsinge Bodega Vestergade i Helsinge, og han sad i en periode varetægtsfængslet for overfaldet. Han blev dog løsladt, da han ikke tog del i de mange knytnæveslag, der endte med Poul Joachim Hansen døde.

Lillebroderen har været til afhøring hos politiet, hvor han ifølge Ekstra Bladets oplysninger, selv fortalte politiet, at de mange skud var hævn for Big Macs død. Det var angiveligt lillebroderen selv, der kontaktede politiet under drabsforsøget.

Fem mænd blev anholdt efter skudepisoden i sidste weekend. Fire af de anholdte sidder varetægtsfængslet, mens en femte er løsladt. Alle frem er sigtet i sagen.

Kilde: Ekstrabladet.dk

Læs også: Skud affyret mod hus: Fem anholdt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.