Påvirket 17-årig kørte galt i bil
Kort efter klokken et natten til søndag måtte politi og redningsmandskab rykke ud til et færdselsuheld på Sakskøbingvej i Grænge på Lolland.

Da politiet ankom til stedet kunne betjentene konstatere, at der var tale om en 17-årig ung mand, som var forulykket med en uindregistreret bil.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde den 17-årige, som er fra Møn, umiddelbart kørt alt for stærkt, og på grund af påvirkning af euforiserende stoffer havde han mistet kontrollen over bilen, som var havnet i rabatten blandt træer og buske.

Den unge mand blev sigtet for kørsel uden førerret, kørsel i uindregistreret bil og kørsel i påvirket tilstand, og han blev kørt til et tjek – og en blodprøve – på sygehuset i Nykøbing F.

Senere på natten – klokken 4.30 – blev politiet tilkaldt til Østerbrogade i Nykøbing F, hvor der tilsyneladende skulle være et indbrud i gang.

Da politiet nåede frem, kunne de dog konstatere, at der ikke var tale om indbrud, men en konfus person, som ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Det viste sig at være den 17-årige mand, som tidligere på natten var kørt galt i Grænge.

Han blev anholdt klokken 4.56 for at blive ”passet på” og få sovet rusen ud. Han blev løsladt igen fra politistationen i Næstved klokken 8.15, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.