Politi og SKAT gik på bordelbesøg
Politi og SKAT var onsdag på besøg på 10 bordeller i det sydsjællandske. Foto: Juliana da Costa Jose.
Politi og SKAT var onsdag på besøg på 10 bordeller i det sydsjællandske. Foto: Juliana da Costa Jose.
I går gennemførte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en koordineret aktion mod udvalgte bordeller i politikredsen sammen med SKAT og Rigspolitiets afdeling NEC.

Kontrollen omfattede 12 bordeller, der lå fordelt over hele politikredsen. Målet med aktionen var at ramme personer, der udøver bagmandsvirksomhed i forbindelse med prostitution.

– Ved aktionen blev truffet i alt 21 personer med tilknytning til prostitutionsmiljøet – heraf 12 udenlandske kvinder af thailandsk, polsk og afrikansk oprindelse, fortæller politikommissær Bent Ludvigsen.

Ved politiets kontrol blev tre personer anholdt. Det drejer sig om en rumænsk kvinde og to kvinder af thailandsk oprindelse med henblik på nærmere undersøgelse af deres ophold i Danmark. Det kunne efterfølgende konstateres, at de opholdt sig lovligt i Danmark, hvorfor de alle er løsladt igen.

Aktionen blev derfor at betragte som en succes, idet der ikke blev truffet personer, der opholdt sig ulovligt i landet eller på de respektive steder imod deres vilje. SKAT foretog kontroller på udvalgte bordeller, hvor der blev sikret oplysninger til nærmere undersøgelse.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.