Varetægtsfængslet efter indbrudsforsøg
En 19-årig mand fra Slagelseområdet blev i et grundlovsforhør lørdag varetægtsfængslet frem til den 26. februar.

Den 19-årige er sigtet for to indbrudsforsøg, der skete fredag formiddag på Hollandsvej i Slagelse. Her blev han anholdt fredag klokken 10.48 sammen med en 18-årig mand, der også er fra Slagelse. Anholdelsen skete, efter at en opmærksom borger havde anmeldt til politiet, at der luskede to mænd omkring i kvarteret omkring Hollandsvej. Da en politipatrulje kort efter ankom til stedet, afslørede fodspor i sneen, at der havde været uvedkommende inde ved to huse på vejen, men at de ikke umiddelbart havde stjålet noget. Mens politibetjentene talte med vidner, kom de to mænd gående på Frankrigsvej, og deres sko matchede aftrykkene i sneen.

Efter en afhøring på politistationen i Slagelse blev den 18-årige løsladt igen klokken 17.39, mens den 19-årige på grund af tidligere sager blev fremstillet i retten.

Den 19-årige blev i øvrigt også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt en klump hash på 0,3 gram, da han blev visiteret.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.