To mænd anholdt for dieseltyveri
Klokken 02.32 natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at var nogle mistænkelige personer tilsyneladende var i færd med at pumpe diesel op fra to parkerede lastbiler på Halsskov Torv i Korsør.

Da en politipatrulje kort efter kom frem til stedet kunne betjentene rigtigt nok se to mænd i fuld sving med at fylde plastikdunke med diesel fra den ene af lastbilernes tanke. Da de to mænd så politiet, forsøgte de at stikke af, men blev dog hurtigt løbet op af en spurtende betjent.

Det var to mænd på henholdsvis 20 og 29 år, begge fra Slagelse, og de blev begge anholdt klokken 2.55 og sigtet for tyveri af brændstoffet. De blev begge taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen søndag morgen omkring klokken 6.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.