Ny rockergruppe holder åbningsfest: Visitationszone i Haslev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man indfører visitationszone i Haslev i forbindelse med åbningsfest hos den nye rockergruppe Gremium MC.

Det sker, ifølge politiet, for at forebygge eventuelle farlige situationer.

Visitationszonen gælder fra lørdag den 7. februar kl. 12 til søndag den 8. februar kl. 12.

Visitationszonen omfatter et område afgrænset af krydset ved Lysholm Allé og Lysholm Skolevej – mod syd til Teestrupvej – mod øst ad Teestrupvej til Troelstrupvej – nordøst ad Troelstrupvej til Søndergade til krydset Søndergade og Tingvej – mod nord ad Tingvej og Ringstedvej mod vest til krydset Tingvej og Vester Ringvej – ad Vester Ringvej mod syd til vådområde ud for Hestehave – langs åen modsyd til Lysholm Allé og derefter mod vest ad Lysholm Allé til krydset ved Lysholm Skolevej.

– Gennem vores efterretninger ved vi, at Gremium MC denne lørdag skal holde stor åbningsfest. Vi har derfor på baggrund af den spændte situation i Haslev mellem den nyetablerede rockergruppe Gremium MC og rockergruppen Bandidos vurderet, at der er en øget risiko for, at nogen i det område, vi opretter visitationszone i, kan finde på at bære våben. For at forebygge eventuelle strafbare handlinger, der kan være til fare for personers liv eller helbred, vælger vi derfor at indføre visitationszonen i de nævnte 24 timer, siger politidirektør Lene Frank.

Politiet vil naturligvis være ekstra synligt til stede i Haslev som følge af åbningsfesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.