Røver truede med pistol i guldsmedbutik
Københavns Vestegns Politi efterlyser en høj muskuløs røver i 20’erne, som mandag truede personale i en guldsmedeforretning med en pistol, knuste smykke-montre og blandt andet slap af sted med nogle dyre fingerringe.

Mandag formiddag kl. 10.30 begik en ung mand et særligt farligt røveri mod en guldsmedeforretning i Rødovre Centrum. Han truede personalet med en pistol, knuste en montre og stjal en del smykker – primært værdifulde fingerringe.

Han forlod centeret mod øst mod Højnæsvej og blev samlet op af en medgerningsmand med sølvfarvet integralstyrthjelm på en sort knallert/scooter.

Røveren beskrives som værende mand, 20-25 år gammel, ca. 190 cm høj, muskuløs af bygning med lys hudfarve. Han var iført en mørk jakke med hætte, mørkegrå arbejdsbukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte en sort skuldertaske.

– Har nogen set de to mænd før, under eller efter røveriet, så hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

123456789

Skriv et svar