Se med her: Live-TV fra De Sjællandske Mesterskaber i Dart

Du kan se finalerne ved De Sjællandske Mesterskaber i Dart streamet på Netavisen Sjælland. Foto: PeterPan23.

Du kan se finalerne ved De Sjællandske Mesterskaber i Dart streamet på Netavisen Sjælland. Foto: PeterPan23.

Netavisen Sjælland har fået mulighed for at vise bl.a. De Sjællandske Mesterskaber i Dart live fra konkurrencen i Esbjerg.

I denne weekend afholdes Jysk/Fynske Mesterskaber (JFM) og Sjællandske Mesterskaber (SM) i EGF Hallen i Esbjerg og foruden at få lavet forskellige optagelser, så har Dansk Dart Union også indgået en aftale med firmaet Sports-web, som betyder, at flere af kampene bliver streamet live.

– Vi håber på at kunne vise noget af det bedste, dansk dart kan præsentere. Og i og med, at de Sjællandske Mesterskaber desværre bliver spillet på jysk grund, så giver det om ikke andet mulighed for, at sjællænderne kan sidde derhjemme og eventuelt følge deres klubkammerater til sejr i finalerne, siger Jesper Thorne, der er formand for kommunikationsudvalget i Dansk Dart Union.

Både de Sjællandske Mesterskaber og de Jysk/Fynske vil blive vist i forlængelse af hinanden og det forventes, at der streames i direkte dart i 2-3 timer.

Tidspunktet for, hvornår streamet går online, afhænger selvfølgelig meget af, hvor hurtigt stævnet forløber på selve dagen. Det forventes dog, at der vil være hul igennem omkring klokken 13 – som minimum med nærmere angivelse af, hvornår de første kampe forventes spillet på TV.

Du kan se med herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.