Bankrøver: Jeg er terrorist og har en bombe
Tirsdag kort før middag fik Nordsjællands Politi en anmeldelse fra en bank på M D Madsensvej i Allerød om, at der netop havde været et røveriforsøg.

En mand var kommet ind i banken og havde på dårligt engelsk givet udtryk for, at han ønskede penge. Han fortalte, at han var terrorist og at han havde en bombe i en medbragt plasticpose. Flere af de ansatte kom hen til ham og fik forklaret ham, at der ikke var nogen kontanter i banken.

Manden forlod derefter banken og kørte bort i ukendt retning på en hvid/beige damecykel

Han beskrives som:

A: mand, ca. 160 cm, spinkel af bygning, mørklødet muligvis fra Mellemøsten, iført mørk hættetrøje med lynlås, sort/mørkt tørklæde for underansigtet, blå jeans, sorte snørestøvler, talte dårligt gebrokkent engelsk, medbragte mørk plasticpose.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.