Efterlyst kvinde fundet i god behold

Søndag eftermiddag efterlyste politiet en 72-årig kvinde, som bortgået fra sin bopæl i Ringsted ved 11-tiden søndag formiddag.

En større eftersøgning blev sat igang for at finde kvinden, der, ifølge politiet, er svær dement.

Men efter midnat, natten til mandag, kunne Midt- og Vestsjællands Politi oplyse, at kvinden var blevet fundet siddende i en forladt bygning på Ærtekildevej i Ringsted. Hun var i god behold og uskadt, og hun blev straks kørt tilbage til plejecentret.

En politimand fra Midt- og Vestsjællands Politi, der bor i lokalområdet, havde i sin fritid valgt at bruge aftenen på at søge efter Gerda, og han henledte politipatruljernes opmærksomhed på bygningen, hvor hun kort efter blev fundet af en hundepatrulje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.