Drabsagen fra Slangerup: Den ene døde var indehaveren af Dækcentralen
Den 46-årige indehaver af Dækcentralen i Slangerup, døde søndag morgen af sine kvæstelser. Privatfoto.
Den 46-årige indehaver af Dækcentralen i Slangerup, døde søndag morgen af sine kvæstelser. Privatfoto.
Den ene af de to mænd, som søndag morgen døde i Slangerup, var den 46-årige indehaver af Dækcentralen i Slangerup, Peter Hollesen.

Peter Hollesen overtog firmaet for fem år siden efter sin far, der siden 1967 har skiftet dæk på byens biler. Firmaet flyttede i januar 2013 fra den gamle adresse til nye lokaler på Raasigvangen 5. Det var hertil at politiet fulgte sporet efter Peter Hollesen og hvor den anden mand blev fundet død.

Mange sympatitilkendegivelser
At Dækcentralens indehaver, har været en populær mand i Slangerup fremgår med al tydelig på firmaets Facebook-side, hvor det hele dagen i går strømmede ind med mindeord og sympetitilkendelgivelser.

En John Nielsen har skrevet: “Vi har alle mistet en god person .Man blev altid mødt med et smil” og han bakkes op af Bjørn Stene, der skriver: “Hvor trist og uhyggeligt. Peter smittede alle med sit positive væsen. Jeg vil huske ham fra skolegården og senere som kunde i verdens bedste dækfirma – altid glad og med en god bemærkning. Øv.”.

Josephine Ploug Hintze sender også sine tanker til familien: “R.I.P. Peter ❤ Tak for alle de smil du altid har givet os, en god griner, og for alle de gode oplevelser du især gav vores drenge Vores dybeste kondolencer til din familie og dine venner Må Englene passe godt på dig ❤”

123456789

Skriv et svar