200 i Pegida-demonstration i Købehavn
Med tysk forbillede, gik omkring 200 mennesker mandag aften i demonstrationstog i København fra Statens Museum for Kunst til Den Lille Havfrue på Langelinie mod det demonstranterne kalder “fundamentalistisk islam”.

Det er den tyske Pegida-bevægelse, der i den seneste tid har været i stand til at samle tusindvis af demonstranter, som er forbillede for de danske arrangører.

Ved mandagens demonstration i København var der også anmeldt en moddemonstration, som samlede omkring 300 deltagere.

Udover demonstrationen i København var der også demonstrationer i Esbjerg og Aarhus, dog med noget mindre fremmmøde. Ifølge Stiften.dk, var der blot 30 deltagere i Århus, mens 70-100 deltog i Esbjerg i Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD)s demonstration, mens omkring 400 moddemonstranter mødt frem, ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.