25. april 2024

Landholdstræneren for det danske kvindelandshold i Håndbold, Jan Pytlick, stopper med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Dansk Håndbold Forbund har forbundets ledelse og Jan Pytlick i enighed besluttet at afbryde samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Det sker efter at evalueringen af forløbet omkring det danske kvindelandsholds deltagelse ved december måneds slutrunde om europamesterskaberne i håndbold, som blev afviklet i Kroatien/Ungarn.

“Konklusionen er i draget i fuld gensidighed mellem landstræneren og Dansk Håndbold Forbunds politiske, administrative såvel som sportslige ledelse og den indebærer, at Jan Pytlick er fritstillet pr. 1. januar 2015.”, hedder det i en pressemeddelelese fra Dansk Håndbold Forbund.

Jan Pytlick har på nær et par år fra 2005 – 2007 været træner for kvindelandsholdet siden 1998, da Ulrik Wilbek stoppede.

Pytlicks helt store successer var guldmedaljerne ved OL i 2000 og 2004, lige som det blev til guld ved EM i 2002 på hjemmebane.

– Fra Dansk Håndbold Forbunds ledelse skal der lyde en ekstraordinært stor tak og dyb anerkendelse til Jan Pytlick for det arbejde, han har ydet med det danske kvindelandshold og de resultater, han har opnået siden sin tiltrædelse i 1998, siger Morten Stig Christensen, generalsekretær for Dansk Håndbold Forbund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.