25. april 2024

Lyngby Boldklub.

Christian Hill-Madsen trækker sig fra Lyngby Boldklub.
Christian Hill-Madsen trækker sig fra Lyngby Boldklub.
Direktør i Lyngby Boldklub og hovedaktionær, Christian Hill-Madsen trækker sig efter den seneste tids uenigheder omkring en sponsortur, der blandt andet bød på et tur på Strip-bar.

Sponsorturen faldt klubbens storsponsor og aktionær, Hellerup Finans for brystet og sponsoren krævede at klubbens ledelse skulle gå af, ellers ville Hellerup Finans trække sig.

I dag måtte Lyngby Boldklub og Christian Hill-Madsen så kaste håndklædet i ringen og indse, at de ikke kunne finde en løsning, så Hellerup Finans kunne trække sig fra klubbens.

– Jeg afleverer klubben i sportslig og kommerciel intakt tilstand. Vi har arbejdet knaldhårdt på at finde en acceptabel løsning, så Hellerup Finans kunne være trådt ud af Lyngby Boldklub A/S. Det betragter jeg ikke længere som værende realistisk, og derfor har jeg i dag meddelt, at jeg fratræder med øjeblikkelig virkning, og at mine aktier er overdraget til Hellerup Finans, udtaler Christian Hill-Madsen.

– Jeg vil ikke stå i vejen for de fantastiske sportslige og kommercielle takter, som Lyngby Boldklub A/S har vist i det seneste år. Mit håb er, at der nu kommer ro på bagsædet, og at de dygtige medarbejdere i såvel den sportslige som den kommercielle afdeling får tid og mulighed for at forsætte med at få forløst det potentiale, som der ligger i Lyngby Boldklub, siger Christian Hill-Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.