Tre mænd dømt for grov vold
Tre unge mænd blev mandag ved retten i Glostrup idømt mellem ni måneder og halvandet års fængsel for grov vold.

Der er tale om en 18-årig mand fra Albertslund, en 20-årig mand fra København og en 21-årig mand fra Ballerup.

De blev alle tre dømt for i forening at have overfaldet en mand og stukket ham i benet med en kniv. Overfaldet skete den 17. maj 2014 om eftermiddagen i Ballerup.

Den 20-årige mand blev desuden dømt for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og våbenloven ved at have båret bl.a. kniv og en peberspray. Han blev også dømt for trusler med kniv mod en anden mand i Ballerup. Han blev anholdt den 31. juli 2014 og har siddet varetægtsfængslet siden. Han fik en dom på halvandet års fængsel, hvoraf 102 dage var fra en tidligere dom. Han tog betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

Den 18-årige, blev idømt ni måneders fængsel og modtog dommen. Han blev, udover at blive dømt for grov vold, også dømt for trusler. Han blev anholdt den 18. juni 2014 og har siddet varetægtsfængslet frem til, at dommen i går blev afsagt.

Den 21-årige, der ligeledes fik en dom på ni måneders fængsel, blev udover sagen om grov vold også dømt for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og våbenloven. Han blev anholdt den 3. juni, men har ikke været varetægtsfængslet. Han tog betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

Dommen blev afsagt i går ved Retten i Glostrup og de tre mænd nægtede sig skyldige i at have overfaldet manden.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.