18-årig frarøvet kontanter
Natten til lørdag var en 18-årig mand fra Sorø udsat for et røveri.

Det skete ved Østre Skole i Skovsøgade i Slagelse, hvor den 18-årige omkring klokken 3 blev passet op af en anden ung mand, der skubbede til ham, og truede ham med en springkniv med camouflagefarvet skæfte.

Den 18-årige udleverede sin pung til røveren, som tømte den for pengesedler og smed pungen på jorden. Herefter forsvandt røveren i retning mod midtbyen.

Røveren beskrives som mand, mellemøstlig af udseende, 19-23 år, ca. 170-180 cm høj, spinkel af kropsbygning, brun i huden. Han havde et lille overskæg og talte dansk med accent. Røveren havde en army farvet kasket på og en sort softshelljakke af mærket North Face på, alm cowboybukser, hvide/røde Nike Airmax sko.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, som har oplysninger til sagen.

123456789

Skriv et svar