12 års fængsel for drab i campingvogn
En 45-årig mand blev i dag ved Retten i Roskilde idømt 12 års fængsel for drab på en jævnaldrende kvinde.

Den 45-årige blev dømt for sidste efterår i sin campingvogn at have dræbt en jævnaldrende kvinde, som han havde indledt et seksuelt forhold til ved siden af sit ægteskab. Kvinden blev kvalt efter at have fået indsprøjtet fugeskum i munden og halsen. Nævningetinget tilsidesatte tiltaltes forklaring om, at han ved en fejl kom til at indsprøjte fugeskum i stedet for flødeskum i kvindens mund under en sexleg.

Han er endvidere fundet skyldig i usømmelig behandling af lig ved at have transporteret liget af den dræbte kvinde til sin container i Ølstykke, hvor han efterlod det, og for at have forsøgt at tænde ild til kvindens lejlighed og endelig for at have stjålet nogle effekter fra lejligheden.

Manden er desuden fundet skyldig i grov vold ved få dage før drabet at have lokket sin søns kammerat ud i Boserup Skov midt om natten under angivende af at ville sælge ham billig benzin og der overfaldet ham ved først at spraye ham med maling i ansigtet ved øjnene og dernæst flere gange at have stukket ud efter ham med en spade, hvorunder han ramte den unge mand på skinnebenet, så han fik en åben flænge.

Manden er endelig fundet skyldig i mandatsvig for ikke under 340.000 kr. ved at misbruge sin adgang til at bruge sin daværende svigerfars hævekort. Svigerfaren var på det tidspunkt dement og boede på et plejehjem, og tiltalte var blevet betroet at styre hans økonomi.

123456789

Skriv et svar