Fire fængslet efter røveraktion
Fire mænd er i dag blevet varetægtsfængslet for røverier og indbrud. De fire blev alle anholdt tirsdag i en politiaktion koordineret mellem Nordsjællands Politi og Københavns Vestegns Politi.

Under aktionen blev i alt ni personer mellem 17 og 35 år anholdt. Aktionen var en del af opklaringsarbejdet af en række røveriet begået mod supermarkeder i Ballerup, Værløse og Jægerspris, hvor maskerede knivbevæbnede røvere havde truet personalet – typisk om morgenen.

Fem af de anholdte blev løsladt i løbet af tirsdag aften, mens fire mænd på 17, 23, 23 og 35 år – alle fra Ballerup-området, blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag i Retten i Glostrup med begæring om varetægtsfængsling.

Alle fire er sigtet for røverier og indbrud.

Dommeren besluttede at fængsle dem i fire uger. Retsmødet blev holdt for lukkede døre.

Det vides ikke hvordan de fængslede forholder sig til sigtelserne.

123456789

Skriv et svar