24. april 2024

Politiet mener nu at have fanget “rollatortyven”, der har begået flere tyverier og røverier mod ældre i Roskilde.
Midt- og Vestsjællands politi har gennem længere tid efterforsket et større antal gaderøverier/tyverier mod ældre medborgere i Roskilde. Fælles for disse anmeldelser har været, at det hovedsageligt har været ældre kvinder mellem 72 og 94 år, og flere af de forurettede anvendte rollator mens de gik på gaden. De forurettede havde som udgangspunkt været ude at handle – eller været i banken for at hæve penge – hvorefter de blev udsat for tyveri/røveri – hvor gerningsmanden stjal pung og effekter fra rollatoren.

Efterforskningen var i dag nået til et punkt hvor man valgte at foretage en målrettet indsats i Roskildes bybillede – ud fra en forventning om, at gerningsmanden muligvis ville slå til igen. Dette skete d.d. kl. 1040 i Roskilde centrum, hvor politipersonale kunne anholde en gerningsmand som svarede til det tidligere udsendte signalement – udvise en mistænkelig adfærd

Den anholdte er en 18 årig mand fra Roskilde som kun er kendt af politiet for mindre forseelser. Han er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde og blevet fængslet i 4 uger sigtet for røveri og tyveri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.