Mand med banderelationer anholdt i forbindelse med skudepisode

Politiet har anholdt en ung mand i en sag om skud mod en privat adresse i Næstved.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi modtog den 4. oktober i år kort før midnat en anmeldelse om, at der var afgivet mindst to skud mod en privat adresse i Næstved. Skuddene, der ikke ramte nogen, var efter politiets opfattelse rettet mod en banderelateret person, som opholdt sig på lokaliteten på det pågældende tidspunkt.

Ud fra politiets oplysninger blev skuddene afgivet af to personer, der efterfølgende flygtede i en bil.

– I tiden efter skudepisoden har vi lagt stor energi i efterforskningen, ligesom vi har været meget synligt til stede i Næstved. Vores arbejde med skudsagen førte i går aftes til, at en ung mand fra lokalområdet med forbindelse til bandemiljøet i Næstved blev anholdt. Han er sigtet for at medvirke i skudepisoden, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den anholdte bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil anmode om at retsmødet afholdes for lukkede døre, da der stadig mangler anholdelse af mindst en yderligere gerningsmand.

Politiet har af hensyn til den fortsatte efterforskning pt. ikke flere kommentarer, men hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have oplysninger til sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.