Motorcyklist stak af fra politiet

En større jagt rundt på vejene i Odsherred startede, da en patrulje fra færdselspolitiet kort efter klokken 18 søndag aften ville standse en motorcyklist, som kom kørende ad Flagkær i Gilsinge.

Motorcyklisten satte hastigheden i vejret og kørte fra politiet gennem Gislinge og via Adelers Allé til Fårevejle St. Herfra kørte motorcyklisten ad de små landeveje til omkring Grevinge Kanalvej, hvor motorcyklisten forsvandt på trods af assistance fra flere politipatruljer, der var kommet til området i et forsøg på at standse motorcyklisten.

Da færdselspatruljen havde aflæst motorcyklens nummerplade, kørte politiet til ejerens bopæl i Holbæk for at få oplysninger om identiteten på føreren.

Kl. ca. 19.00 kom motorcyklens ejer hjem til fods og han erkendte, at det var ham, som havde kørt motorcyklen under flugten fra politiet. Politiet sigtede derfor ejeren – en 25-årig mand – for adskillige overtrædelser af færdselsloven. Og da han endnu ikke havde erhvervet sig kørekort til motorcykel – selvom han var igang med at tage det – så blev han også sigtet for kørsel uden førerret, da hans kategori B kørekort kun gælder for personbil.

Politiet var ikke i tvivl om, at den sigtede var føreren under jagten, fordi hele kørslen var blevet optaget på video i patruljebilen.

Den 25-årige kan nu forvente kan nu bare vente på at blive indkaldt til retten, hvor straffen for alle færdselslovsovertrædelserne skal udmåles – og hvor der også vil blive taget stilling til, om der skal sanktioneres i forhold til den 25-åriges kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.