Mand dræbt af knivstik i Asnæs

En 33-årig mand er død efter at være blevet ramt af knivstik under et slagsmål i nat foran Café Germo på Rådhusvej i Asnæs.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi så fandt slagsmålet sted omkring kl. 01.45. To grupper af mænd var kommet i slagsmål på gaden foran Café Germo og under slagsmålet blev to mænd fra lokalområdet ramt af knivstik. Den ene, en 33-årig mand blev alvorligt ramt af flere knivstik, mens den anden blev ramt af et overfladisk knivstik i ryggen.

Begge mænd blev kørt til Holbæk Sygehus. Her blev den 33 årige mand ved ankomsten til sygehuset erklæret for død. Den 38 årige blev behandlet på skadestuen og sendt hjem igen.

Politiet sikrede en del vidner på stedet, som man her til formiddag er i gang med at afhøre.

Kriminal teknikerne har hele natten været på gerningsstedet og efterforskningen og afhøringerne har vist, at der formentligt tidligere på natten har været et mindre skænderi indenfor i cafeen mellem 2 personer fra 2 forskellige grupper af gæster. Dette har efterfølgende udviklet sig til et slagsmål mellem de 2 grupper udenfor cafeen.

Det er på nuværende tidspunkt uklart for politiet hvem der har stukket med kniv under slagsmålet, men politiet vil gerne i kontakt med en ung kvinde samt 4-5 unge mænd, som straks efter knivstikkeriet forlod stedet i en mindre bil med høj fart ad Rådhusvej mod Fårevejle.

Pårørende til den dræbte er underrettet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.