35-årig sigtet for drabsforsøg: Stak eks-kæresten ned

Politiet har anholdt og sigtet en 35-årig mand fra Mørkøv for drabsforsøg.

Klokken 9.30 lørdag formiddag modtog alarmcentralen en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Disbjergvej i Fårevejle. En 33-årig kvinde, der bor på stedet, oplyste selv, at hun var blevet knivstukket flere gange af sin eks-kæreste – en 35-årig mand fra Mørkøv – der nu havde forladt stedet med deres fælles barn, en pige på 1 år.

Lægehelikopter og ambulance blev straks sendt til stedet, ligesom Midt- og Vestsjælands Politi sendte flere patruljer til gerningsstedet og til den 35-åriges bopæl i Mørkøv.

25 minutter efter anmeldelsen, blev den 35-årige anholdt udenfor sit hjem i Mørkøv af en hundepatrulje og sigtet for drabsforsøg. Datteren var på stedet og i god behold, oplyser Politiet.

På gerningsstedet blev kvinden behandlet af ambulancepersonalet og akutlæge, inden hun blev overført til Rigshospitalet i helikopteren. Hendes tilstand betegnes som kritisk, men stabil.

Politiet har underrettet de sociale myndigheder om sagen. De tager hånd om datteren. Efterforskningsafdelingen har overtaget efterforskningen efter de indledende dispositioner, og gerningsmanden vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.
Af hensyn til familien og af efterforskningsmæssige årsager vil politiet ikke komme nærmere ind på de familiære omstændigheder i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.