Stor 155-års fødselsdag i København Zoo
På lørdag fejret Zook København sin 155 års fødselsdag med et spændende og tætpakket program.  PRfoto: Zoo Købehavn.
På lørdag fejret Zook København sin 155 års fødselsdag med et spændende og tætpakket program. PRfoto: Zoo Købehavn.
På lørdag fejrer Zoo 155-års fødselsdag med et tætpakket program hele dagen.

Når Zoo på lørdag kl. 10 slår dørene op bliver det til et stort program med aktiviteter og oplevelser for voksne og børn hele dagen igennem.

Det er 155 år siden, Zoologisk Have slog dørene op første gang, og derfor har Zoo sammensat et overdådigt program med cirka 40 fodringer og historier om dyrene – alt sammen i historisk perspektiv.

Dagen igennem kan du blandt meget andet opleve fodringer af chimpanser, elefanter og tapirer. Du kan høre Zoos medarbejdere fortælle om Zoo og dyrene i et historisk perspektiv fra den tid, hvor dyrepasserne gik morgentur med leoparden i Zoo. De tider, hvor Zoodyr og dyrepassere var så tæt på hinanden, er forbi. Igennem de seneste 30 år har Zoo arbejdet intenst med at give alle dyrene mulighed for en så naturlig adfærd som muligt.

Hør sjove fortællinger om Zoos historie ved ormegårdene, løveanlægget og Pampassen. Du kan vinde en rundvisning med historien i fokus, blive fotograferet foran en “elefant med dyrepasser” fra ca. 1945 og opleve hele Zoo som i gamle dage.

Kl. 19.30 ringes der af med klokken i Zoos Centralhave – også en gammel tradition.

Hele programmet kan ses her: http://bit.ly/1sJZlU5

123456789

Skriv et svar