19. marts 2024

To medlemmer af rockergruppen Bandidos samt et tidligere medlem af en Bandidos’ støttergruppe er blevet idømt flere års fængsel for bl.a. narkokriminalitet og afpresning.

Efter 16 retsdage afsagde Retten i Næstved i dag dom i en sag vedrørende blandt andet flere tilfælde af afpresning og grov narkokriminalitet.

Den ene af de dømte, et 51-årig medlem af Bandidos i Nykøbing F. blev idømt 6 års fængsel for grov narkokriminalitet og flere tilfælde af afpresning.

Et 24-årig medlem af Bandidos i Nykøbing Falster blev idømt 5 års fængsel, ligeledes for grov narkotikakriminalitet, røveri, vold og flere tilfælde af afpresning.

Desuden blev et 27-årigt tidligere medlem af en støttegruppe for Bandidos idømt 3 år og 6 måneders fængsel for røveri, vold og flere tilfælde af afpresning.

– Dommen er resultatet af en lang og vanskelig efterforskning. Flere af sagens vidner har virket modvillige og bange, så jeg er selvfølgelig tilfreds med, at retten har lagt vægt på, at kriminaliteten har været både organiseret og kynisk, siger anklager Kirstine Laustsen.

To af de deømte, den 51-årige og den 27-årige ankede dommen til frifindelse, mens den 24-årige tog betænkningstid.

Alle blev varetægtsfængslet efter dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.