14-årig kørte gummiged ned i sø
Søndag aften Kl. 21.34 fik politiet en anmeldelse om, at en gummiged var blevet stjålet fra Igelsø grusgrav. Det skriver Holbaekonline.dk.

Gummigeden var efter blevet kørt gennem en jernport og videre ad Maglesøvej mod øst og videre ad en lille grusvej til en lille sø, hvor gummigeden var kørt ned i. Andre havde bemærket køreturen med gummigeden og tilbageholdt en 14-årig dreng fra Holbæk, indtil politiet ankom og overtog den 14-årige med henblik på afhøring til sagen.

De sociale myndigheder blev underrettet om sagen, og politiet fik kontakt med gummigedens ejer, der tilkaldte et bjærgningskøretøj for at trække køretøjet op af søen.

Ifølge Holbaekonline.dk kunne politiet ikke sigte den 14-årige for at have stjålet gummigeden og for at have ødelagt forskellige ting under køreturen med den, fordi drengen er under den kriminelle lavalder på 15 år. Efter afhøring blev drengen overgivet til en institution efter aftale med de sociale myndigheder, og han kan nu formentlig forvente et erstatningskrav for de skader, som han har forvoldt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.