126 fartbøder uddelt ved Storebæltsbroen
Alt for mange kører alt for hurtigt – det er konklusionen efter færdselpolitiet torsdag eftermiddag lavede kontrol ved Storebæltsbroen i Korsør.

Mellem klokken 13.15 og 15.15 stod betjentene ved betalingsanlægget, hvor hastighedsbegrænsningen er fastsat til 50 km/t. 94 trafikanter blev standset og sigtet for at køre for hurtigt – ni kørte så hurtigt, at det medfører en betinget frakendelse af kørekortet, og 85 står til et klip. Den højeste hastighed blev målt til 93 km/t.

Fra klokken 16.30-18.15 blev udstyret flyttet lidt længere væk på motorvejen, hvor der er hastighedsbegrænsning på 110 km/t. Her kørte 29 for hurtigt; 13 kørte så stærkt, at det giver et klip i kørekortet, to blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon, og en står til en betinget frakendelse for ikke at have holdt afstand til den forankørende.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.