Kvinde røvet på åben gade

En 51-årig kvinde blev tirsdag aften udsat for et gaderøveri.

Røveriet skete kort før klokken 23 på Grønnegade/Passagen Daases Slippe i Næstved. Her blev kvinden stoppet af en ca. 20 – 30 årig mand, som truede hende med en mindre kniv. Røveren tog en pose fra kvinden, som indeholdt hendes opholdstilladelse samt Visakort, sundhedskort og lommebog. Han røvede også 40 kroner i kontanter fra hendes skuldertaske.

Gerningsmanden beskrives som: Gerningsmanden beskrives som 20 – 30 år, udenlandsk af udseende, 160 – 165 cm høj og almindelig til spinkel af bygning. Han havde mørkt kort hår og bar gul jakke uden hætte og mørke bukser. Gerningsmanden talte under røveriet engelsk. Kvinden han truede med var ca. 5 cm lang.

Politiet hører gerne fra vidner, som evt. har set eller hørt noget i denne anledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.