Stadig problemer efter skybrud
Søndag middag er der stadig store problemer for trafikken i hovedstadsområdet efter nattens voldsomme skybrud.

Ifølge Københavns Politi er Helsingørmotorvejen stadig er afspærret i begge retninger ved Ryparken Station og politiet kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, hvornår trafikken kan køre normalt på stedet. Og man kan ikke udelukkes, at morgentrafikken mandag morgen vil blive berørt.

Endvidere er følgende veje afspærrede eller delvis afspærrede:

Ørestadsboulevard

Christians Brygge

Lersø Park Alle

Hellerupvej ved Henningsens Alle (Nordsjællands Politikreds)

Tivoli oversvømmet
I forbindelse med den kraftige regn, er Tivolisøen gået over sine breder, og det har været nødvendigt at foretage afspærring af Tietgensgade, Hambrosgade, Niels Brocks Gade, Stoltenbergsgade, idet der er blevet udlagt slanger til at pumpe vandet væk fra området. Københavns Politi forventer, at dette arbejde vil pågå i nogen tid.

Trafikanterne opfordres til at være opmærksomme i Københavnsområdet, idet der kan være vand på kørebanen andre steder.

Metroen er stadig berørt af det kraftige regnvejr, hvorfor borgerne kan finde yderligere oplysninger på Metroens hjemmeside.

Banedanmark oplyser, at der kører togbusser mellem Hellerup og Østerport. Fjerntog og regionaltog kører ikke mellem Hellerup og Hovedbanegården. Se mere på Banedanmark og DSB’s hjemmesider.

I forbindelse med oversvømmelse af kældre, kan der være tale om kloakvand. Derfor bør man anvende handsker og gummistøvler, oplyser Københavns Politi.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.