28. marts 2024

20 års misbrug af otte børn har nu samlet set sendt en 43-årig mand ni og et halvt års i fængsel.

En 43-årig pædofilidømt er ved Glostrup Ret idømt en tillægsstraf på to og et halvt års fængsel for en lang række grove seksuelle krænkelser og voldtægter mod sin datter og hendes veninde.

I forvejen afsoner manden en straf for flere års seksuelle overgreb mod syv børn, bl.a. hans egen datter, hvilket Retten i Esbjerg idømte ham syv års fængsel for i november 2011.

Efter dommen er en række nye overgreb kommet til politiets kendskab. Det drejer sig dels om overgreb over fem år fra 2004 til 2009 mod sin datter, mens hun seks til 11 år, og mod hendes veninde over seks måneder i 2005 eller 2006, mens hun var fem til seks år gammel.

Overgrebene skete i datterens og farens fælles hjem i Hvidovre og i Esbjerg.

– Fordi de nye grove forhold er sket forud for den første dom, skulle retten udmåle en straf, som afspejler hans samlede overgreb i begge sager. Retten bestemte, at en samlet straf er ni og et halvt års fængsel – og altså to et halvt år ekstra, siger anklager Mette Lühdorf.

Den maksimale strafferamme for voldtægt af børn går op til 12 års fængsel. Dommen blev afsagt i onsdags og den dømte overvejer nu, om den skal ankes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.