16. april 2024

Hafida Borouihs mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabet på hende.  Foto: Politiet.
Hafida Borouihs mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabet på hende. Foto: Politiet.
Glostrup Ret har netop varetægtsfængslet en 40-årig mand i fire uger. Københavns Vestegns Politi sigter ham for at have dræbt den 39-årige Hafida Bourouih.

Den 40-årige har to fælles børn med Hafida Bourouih, som forsvandt torsdag under mistænkelige omstændigheder op til en ferierejse med børnene. Københavns Vestegns Politi anholdt den 40-årige fredag aften og efterlyste Hafida Bourouih i offentligheden.

Lørdag opretholdt Glostrup Ret anholdelsen af den 40-årige i tre gange 24 timer til i dag tirsdag.

Tirsdag blev en død kvinde fundet på Sjælland. En endelig identifikation afventes men Københavns Vestegns Politi formoder, det er Hafida Bourouih. En obduktion skal nu klarlægge, hvordan døden indtraf.

Samme dag blev den 40-årige fremstillet på ny i grundlovsforhør, fortsat sigtet for drab og begæret varetægtsfængslet. Glostrup Ret besluttede denne gang at varetægtsfængsle ham i fire uger.

– Vi har hele tiden ment, at der lå en forbrydelse bag. Det ser desværre ud til at være bekræftet nu da den 40-årige har tilstået at have kvalt hende og påvist, hvor hun lå, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Hun blev fundet på Sydsjælland ved Klinteby, som ligger i nærheden af Næstved.

Vicepolitiinspektøren takker offentligheden for de mange henvendelser, der er kommet efter efterlysningen af Hafida Bourouih.

– Jeg vil gerne takke alle de, som har bidraget og ringet til os med oplysninger. Det har været med til at klarlægge, hvad der skete, siger Charlotte Skovby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.