Efterlyste Hafida fundet død

Politiet formoder at det er 39-årige Hafida Borouih, som er i dag er blevet fundet død. Foto: Politiet.

Politiet formoder at det er 39-årige Hafida Borouih, som er i dag er blevet fundet død. Foto: Politiet.

Der er i dag fundet en død kvinde på Sjælland. Københavns Vestegns Politi formoder, der er tale om Hafida Bourouih, som forsvandt i torsdags.

Den døde kvinde er endnu ikke endeligt identificeret, men Københavns Vestegns Politi formoder, hun er den 39-årige Hafida Bourouih fra Glostrup.

Københavns Vestegns Politi efterlyste Hafida Bourouih natten til lørdag, fordi hun helt usædvanligt forsvandt op til en ferierejse med sine to børn.

Københavns Vestegns Politi anholdt fredag faren til deres fælles børn. Lørdag blev hans anholdelse opretholdt af Glostrup Ret i tre gange 24 timer – dvs. til i dag tirsdag.

Den 40-årige far fremstilles på ny i grundlovsforhør i dag med begæring om varetægtsfængsling. Københavns Vestegns Politi sigter ham fortsat for at have dræbt Hafida Bourouih.

– Vi havde håbet at finde Hafida i live men har desværre fået vores mistanke bekræftet. Vi tror dog fortsat, at vi har fat i gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Hun afventer en formel identifikation af den fundne kvinde. Hafida Bourouihs familie er underrettet.

Vicepolitiinspektøren takker offentligheden for de mange henvendelser, der er kommet efter efterlysningen af Hafida Bourouih.

– Jeg vil gerne takke alle de, som har bidraget og ringet til os med oplysninger. Det har været med til at klarlægge, hvad der skete, siger Charlotte Skovby.

Hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere før efter retsmødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.