Brian Holms forsvarer kræver frifindelse
Frederiksberg: Brian Holms forsvarer kræver sin klient frikendt for blufærdighedskrænkelse af en syv-årig pige.

Det kom frem her til aften, da det blev forsvarens tur til at procedere.

I sin procedure kommenterede forsvareren på politiets beviser, bl.a. et billede som ifølge anklageren skulle vise et pige skridt, mens som ifølge Brian Holms vidneudsagn tidligere i dag var et billede hans søn havde lavet ved at fotografere sin albue – et såkaldt “numsebillede”.

Forsvareren læste detaljeret op af udskriften fra et bånd, som den syv-årige piges forældre havde optaget af hendes forklaring efter hun var kommet hjem og satte spørgsmålstegn ved måden det var gjort på. Også ved dele af politiets videoafhøring, satte forsvaren spørgsmålstegn ved.

Forsvaren mente også, at selvom en psykolog på Rigshospitalet, som både pigens forældre, Brian Holm og hans kone var til samtale med efter episoden havde tavshedspligt, så skulle psykologen have indgivet en anmeldelse til politiet, hvis der var sket noget ulovligt den nat.

Brian Holms forsvarer talte i sin procedure om, at pigen kunne have opfattet det skete på en anden måde, end det som egentlig var sket og gav som eksempel, at Brian Holm kan have rørt og trykket pigen, da han skulle op og kaste op.

Forsvareren krævede Brian Holm frikendt, eller hvis han dømmes, at det så bliver en mild straf i form af dagbøder eller hvis der bliver tale om frihedsstraf, så højest 10 dages fængsel.

Dommen bliver afsagt torsdag kl. 16.30.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.