Narkobilist stak af fra politiet

Grevinge: Torsdag eftermiddag standsede politiet en personbil på Ny Holbækvej i Grevinge i Odsherred for at lave en rutinemæssig kontrol af føreren og bilen.

En 39-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg sad bag rattet, og da han ikke havde nogen førerret, blev han sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

En narko-meter-test afslørede, at han var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev derfor anholdt så der kunne blive udtaget en blodprøve til undersøgelse for euforiserende stoffer. Men den 39-årige stak af fra politiet. Han blev dog kort efter fanget igen, så sigtelsen mod ham kom nu også til at omfatte straffelovens bestemmelser om at flygte fra politiet som anholdt.

Ved nærmere undersøgelse af hans personlige forhold fandt politiet ud af, at den 39-årige faktisk også var eftersøgt til sigtelse og afhøring i en sag om. bedrageri. Politiet løslod ham efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne, men han kan, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, forvente at høre nærmere, når sagerne mod ham skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.