Stopper eftersøgningen forsvunden dykker i Furesøen
Værløse: Politiet indstiller nu eftersøgningen af en 45-årig mand, som forsvandt da han dykkede i Furesøen.

Lørdag den 31. maj forsvandt en 45-årig mand i forbindelse med dykning i Furesøen nord for København. Han var sammen med tre andre svømmedykkere, da der af endnu ukendte årsager opstod problemer under vandet. Politi og redning blev hurtigt alarmeret, og på trods af en omfattende eftersøgning med både og redningsdykkere, lykkedes det desværre ikke at finde dykkeren i live.

Siden da har Nordsjællands Politi i samarbejde med de lokale beredskabsmyndigheder, Hjemmeværnet og særlige enheder fra Forsvaret, lavet en grundig og minutiøs eftersøgning af den forsvundne dykker. Denne eftersøgning er foregået i det område, som dykket foregik i samt områderne omkring dette. Eftersøgningen er foregået på forholdsvis stor dybde og med ringe sigtbarhed, hvorfor der er anvendt særligt udstyr fra Forsvaret og dykkere med særlige forudsætninger for finde den forsvundne dykker.

Det vurderes ikke længere sandsynligt, at finde og bjærge den forsvundne dykker i det aktuelle område, hvorfor eftersøgningen nu indstilles.

Nordsjællands Politi opfordrer alle til at være opmærksomme på Furesøen og i området heromkring, og straks kontakte politiet på 114, hvis man gør observationer, der kan hjælpe os med at finde den forsvundne.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.