23. april 2024

Hele landet: I år har FC København, ifølge tabellen, ikke kunne bryste sig af det bedste spil. Men banen, de har spillet på, har derimod været fortrinlig. PARKEN er nemlig kåret til Danmarks Bedste Bane 2013/14 af Superliga-anførerne. FC Nordsjælland dumpes igen.

Græstæppet i PARKEN er Superligaens bedste. Det står klart efter afgørelsen af Spillerforeningens afstemning om Danmarks Bedste Bane 2013/14. Førstepladsen er blevet sikret i skarp konkurrence med sidste sæsons vinder, FC Midtjylland.

Anders Hørsholt, der er administrerende direktør i FC København, er glad for kåringen. For banens beskaffenhed er en vigtig komponent i klubbens målsætninger.

– Denne kåring er vi faktisk rigtig glade for, og det er en pris, som vi meget gerne vil vinde hvert eneste år. Vi vil jo gerne have, at FC København er det bedste fodboldhold i Norden, og at PARKEN tilsvarende er det bedste stadion at komme på. Plænen er en vigtig del af begge de to målsætninger, og derfor har vi også dygtige og hårdtarbejdende folk til at passe og pleje den, som i den grad har leveret en flot indsats i den forgangne sæson, siger Anders Hørsholt.

Superligaklubbernes anførere har efter hver udekamp bedømt den bane, som de har spillet på i den pågældende runde. Bedømmelsen er sket efter en skala fra 1-5, hvor 1 er elendig og 5 er fantastisk. Nedenfor ses hvordan anførerne rangerer banerne.

Anførernes rangering af Superligaens baner:
1. FC København (4,13)
2. FC Midtjylland (4,07)
3. OB (3,60)
4. Viborg FF (3,40)
5. AaB (3,40)
6. FC Vestsjælland (3,27)
7. Brøndby IF (3,27)
8. SønderjyskE (3,07)
9. Esbjerg fB (3,07)
10. AGF (3,00)
11. Randers FC (2,60)
12. FC Nordsjælland (1,67)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.