15-årig pige slog politibetjent
Holme Olstrup: Søndag aften fik politiet en anmeldelse om, at en 15-årig pige havde forladt et opholdssted og at hun måske var på vej til København.

Takket være vidneforklaringer fandt politiet frem til den 15-årige, som ventede på toget på stationen i Holme-Olstrup.

Pigen var imidlertid ikke begejstret for at tale med politiet, og i første omgang ville hun ikke oplyse sit navn og fødselsdag til betjentene. Hendes identitet blev dog fastslået, og hun blev taget med til politibilen, så hun kunne blive kørt hjem.

I bilen slog den 15-årige ud efter en kvindelig betjent og ramte hende i ansigtet med et knytnæveslag. Derfor blev den 15-årige anholdt klokken 22.10 og sigtet for vold mod politiet, og hun blev taget med til politistationen i Næstved til afhøring.

Hun blev løsladt igen klokken 03.05 i nat og de sociale myndigheder er underrettet om sagen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

123456789

Skriv et svar